Správy z rádia

Zbierame a zdieľame pre teba všetky správy súvisiace so slovenskými rádiami, aby si mal všetky informácie ľahko dostupné a na jednom mieste. Ak sa ti zdá, že sme vynechali nejakú dôležitú správu, prosím daj nám vedieť. Pomocou panelu filter nachádzajúceho sa nad zoznamom správ sa dá filtrovať medzi správami podľa titulku, úvodnej ukážky, dátumu publikácie. Okrem toho si môžeš správy zoradiť podľa titulku a dátumu. V zozname sa preddefinovane zobrazia najnovšie správy. V prípade otázok nám prosím napíš cez stránka Kontakty !

Filter

RTVS pripravila pre poslucháčov na Sviatok všetkých svätých špeciálnu programovú ponuku

RTVS si v rozhlasovom vysielaní pripomína významné pamätné dni a sviatky špeciálnou programovou štruktúrou. Aj v stredu 1. novembra tak ponúkne svojim poslucháčom tematické vysielanie pri príležitosti Sviatku všetkých svätých.

Dátum publikácie: 30.10.2023

Hľadá sa redaktorská posila do Rádia Regina Východ

Ak sa túžite stať novým hlasom verejnoprávneho Rozhlasu a televízie Slovenska, práve sa naskytla šanca. Sekcia ľudských zdrojov RTVS uverejnila ponuku na voľnú pracovnú pozíciu redaktora/ky v košickom štúdiu Rádia Regina.

Dátum publikácie: 29.10.2023

Nová vlna zábavy pre deti: Detské rádio v Žiline a Martine!

Máme výnimočné správy pre najmenšie uši. Detské rádio, obľúbená stanica plná zábavy a vzdelania pre deti, sa odteraz rozšírilo aj do miest Žilina a Martin. Od dnešného dňa si môžu deti v týchto mestách vychutnávať vysielanie Detského rádia na frekvencii 98.7 MHz.

Dátum publikácie: 26.10.2023

Trnavské rádio môže vysielať do roku 2033. Rada sa tiež zaoberala nelegálnym vysielaním

Na základe žiadosti bola včera predĺžená platnosť licencie Trnavského rádia o 8 rokov. Voči piatim existujúcim internetovým staniciam sa začalo správne konanie.

Dátum publikácie: 26.10.2023

Vyhrajte letenky do Dubaja v Rádiu Košice

Súťaž, v ktorej si môžu poslucháči splniť cestovateľský sen, bude vyhodnotená priamo v živom vysielaní.

Dátum publikácie: 25.10.2023

Moderátorka RTVS Petra Bernasovská je absolútnou víťazkou Novinárskej pocty KROK 2022!

Moderátorka Rádia Slovensko Petra Bernasovská sa stala absolútnou víťazkou 15. ročníka prestížnej Novinárskej pocty KROK, ktorú udeľuje Liga proti reumatizmu na Slovensku. Toto ocenenie jej bolo udelené za výnimočný rozhlasový príspevok v relácii Dobré ráno, Slovensko! s MUDr.

Dátum publikácie: 24.10.2023

RTVS ponúkne poslucháčom Rádia Devín premiéru rozhlasovej hry ŠELIJAKÉ VECI. SUBŠTANCIE.

RTVS uvedie v utorok 24. októbra o 20.00 h v Rádiu Devín premiéru víťaznej hry Ceny Rádia Devín v rámci súťaže DRÁMA 2022 s názvom ŠELIJAKÉ VECI.SUBŠTANCIE. Do 23. ročníka súťaže DRÁMA 2022 bolo prijatých 46 súťažných dramatických textov.

Dátum publikácie: 24.10.2023

Fun rádio k vám vysiela najrýchlejšiu donášku zábavy a hitov, ktoré milujete

Keď máte chuť na niečo funtastické, zapínajte Fun rádio.

Dátum publikácie: 16.10.2023

Best FM pripravuje reštart a hľadá moderátorov

Po zmene vlastníka plánuje Best FM zmeny vo vysielaní a potrebuje hlasy, ktoré budú sprevádzať one man show moderovaným vysielaním, či prípravou a moderovaním spravodajstva.

Dátum publikácie: 13.10.2023

Rada pre mediálne služby vyhlásila výberové konanie, voľných je šestnásť rozhlasových frekvencií

Rada pre mediálne služby na svojom dnešnom zasadnutí vyhlásila výberové konanie na obsadenie voľných rozhlasových frekvencií pre terestriálne vysielanie.

Dátum publikácie: 11.10.2023