Správy z rádia

Zbierame a zdieľame pre teba všetky správy súvisiace so slovenskými rádiami, aby si mal všetky informácie ľahko dostupné a na jednom mieste. Ak sa ti zdá, že sme vynechali nejakú dôležitú správu, prosím daj nám vedieť. Pomocou panelu filter nachádzajúceho sa nad zoznamom správ sa dá filtrovať medzi správami podľa titulku, úvodnej ukážky, dátumu publikácie. Okrem toho si môžeš správy zoradiť podľa titulku a dátumu. V zozname sa preddefinovane zobrazia najnovšie správy. V prípade otázok nám prosím napíš cez stránka Kontakty !

Filter

RTVS predstavila kompletnú jesennú programovú ponuku. Novinkami potešila rozhlasových poslucháčov

RTVS si pre svojich poslucháčov počas tejto jesene pripravila skutočne bohatú programovú ponuku, z ktorej si vyberie naozaj každý.

Dátum publikácie: 12.09.2023

Predvolebné debaty Rádia Expres: Braňo Závodský privíta lídrov najsilnejších politických strán

Diskusie s politikmi, ktoré štartujú 12. septembra, bude možné sledovať aj na Facebooku či YouTube, dostupné budú tiež ako podcast.

Dátum publikácie: 11.09.2023

Festivalovú sezónu aj tento rok uzavrie Festival Rádia_FM

Rádio_FM opäť uzatvorí festivalovú sezónu svojím vlastným festivalom. Tentokrát sa ním symbolicky pripojí k druhej vlne iniciatívy Slovenská Tepláreň, ktorá vznikla ako reakcia na teroristický útok, ktorý sa odohral v októbri na Zámockej ulici v Bratislave.

Dátum publikácie: 11.09.2023

V Bratislave sa bude konať jedinečný koncert Demovnica

Demovnica Rádia_FM dáva už viac ako desať rokov priestor slovenskej hudbe bez vydavateľa. Pri tejto príležitosti organizuje Bratislavské kultúrne a informačné stredisko (BKIS) v spolupráci s Rádiom_FM koncert, na ktorom vystúpia kapely, ktoré sa objavili v Demovnici.

Dátum publikácie: 07.09.2023

Rádio Košice pozýva na veľkolepý Košický Nočný Beh už tento piatok

Jedinečnú trať budú okrem fanúšikov lemovať aj hudobné pódiá s dídžejmi, kapelami i svetelnými efektmi.

Dátum publikácie: 06.09.2023

Oldřich Netušil: S Best FM máme plány

Oldřich Netušil kúpil Rádio SiTy v čase, keď menšie rádiá zažívali krušné časy a mnohým pandémia odrezala reklamné príjmy a spôsobovala existenčné problémy.

Dátum publikácie: 05.09.2023

RTVS odštartuje september novinkami aj premiérovými epizódami obľúbených relácií

Vynovenú ponuku programov si pre poslucháčov pripravil prvý okruh Slovenského rozhlasu - Rádio Slovensko.

Dátum publikácie: 04.09.2023

Ranná šou s Juniorom a Marcelom aj Sajfa šou na Fun rádiu oslavujú 10. výročie

Junior a Marcel sú najdlhšie vysielajúcou dvojicou rannej šou v slovenskom éteri. Začínajú svoju neuveriteľnú jedenástu sezónu.

Dátum publikácie: 04.09.2023

Plánované odstávky rozhlasových vysielačov na september

Prevádzkovateľ siete vysielačov Towercom aj na september naplánoval niekoľko odstávok súvisiacich s údržbou vysielacej techniky.

Dátum publikácie: 01.09.2023

Rada pre mediálne služby opäť pokarhala Rádio Frontinus, upozornenie sa ušlo aj Rádiu v Nitre

Na stredajšom zasadnutí bola opäť na pretrase relácia Debata na telefón, ktorú žilinská stanica vysiela v nedeľu dopoludnia. Okrem toho Rada tiež odňala jednu frekvenciu a ďalšiemu vysielateľovi predĺžila licenciu.

Dátum publikácie: 01.09.2023