Správy z rádia

Zbierame a zdieľame pre teba všetky správy súvisiace so slovenskými rádiami, aby si mal všetky informácie ľahko dostupné a na jednom mieste. Ak sa ti zdá, že sme vynechali nejakú dôležitú správu, prosím daj nám vedieť. Pomocou panelu filter nachádzajúceho sa nad zoznamom správ sa dá filtrovať medzi správami podľa titulku, úvodnej ukážky, dátumu publikácie. Okrem toho si môžeš správy zoradiť podľa titulku a dátumu. V zozname sa preddefinovane zobrazia najnovšie správy. V prípade otázok nám prosím napíš cez stránka Kontakty !

Filter

Trnavské rádio predbehlo lídra na trhu. V Trnave je najpočúvanejšie

Za šesť rokov vysielania sa Trnavské rádio stalo najpočúvanejším rádiom v centre Trnavského kraja.

Dátum publikácie: 13.11.2023

Premiérové časti dramatického seriálu Bludisko v Rádiu Devín

RTVS uvedie v piatok 10. novembra o 21.00 h v Rádiu Devín prvý diel z premiérových častí dramatického seriálu Bludisko. Tento inovatívny cyklus 7 príbehov od domácich rozhlasových autorov mladšej a strednej generácie sa bude vysielať každý piatok po 21.00 h až do 22. decembra 2023.

Dátum publikácie: 10.11.2023

Rádio FM s výnimočným ranným vysielaním zo žilinskej Novej synagógy

Rádio FM prinesie v pondelok 13. novembra 2023 obľúbený program Ráno na eFeMku z unikátnych priestorov Novej synagógy v Žiline. Tento regionálny špeciál ponúka poslucháčom nevšedný zážitok, priblíži im kultúrnu i spoločenskú dynamiku regiónu.

Dátum publikácie: 10.11.2023

Rádio Devín odvysiela exkluzíve priame prenosy a záznamy operných predstavení z celého sveta

Rádio Devín predstavuje svoj operný program na sezónu 2023-2024, v ktorom prinesie živé prenosy a exluzívne záznamy z najslávnejších svetových operných domov ako sú Viedenská štátna opera, Teatro alla Scala Miláno, Opéra Bastilla Paríž, či Metropolitná opera New York.

Dátum publikácie: 10.11.2023

Rádio Mária rozširuje pokrytie na Orave

Rádio Mária, modlitebné rádio zacielené predovšetkým na veriacich kresťanov, oznámilo rozšírenie svojho vysielania v oravskom regióne. Do prevádzky spustili novú nízkovýkonnú frekvenciu 88,2 MHz.

Dátum publikácie: 10.11.2023

Týždeň končí, víkend začína. V novej piatkovej podvečernej šou s Trnavským rádiom

Piatkový podvečer bude už od tohto týždňa patriť novej relácii. Päť minút pred osemnástou prinesie do Trnavského rádia čerstvý vietor nová relácia Týždeň končí, víkend začína.

Dátum publikácie: 02.11.2023

Rádio Expres spustilo súťaž o Rok života zadarmo

Slovensko spozná koncom novembra človeka, ktorý sa narodil pod šťastnou hviezdou. V hre je totiž oveľa viac ako „len“ dvanásť priemerných platov.

Dátum publikácie: 02.11.2023

RTVS pripravila pre poslucháčov na Sviatok všetkých svätých špeciálnu programovú ponuku

RTVS si v rozhlasovom vysielaní pripomína významné pamätné dni a sviatky špeciálnou programovou štruktúrou. Aj v stredu 1. novembra tak ponúkne svojim poslucháčom tematické vysielanie pri príležitosti Sviatku všetkých svätých.

Dátum publikácie: 30.10.2023

Hľadá sa redaktorská posila do Rádia Regina Východ

Ak sa túžite stať novým hlasom verejnoprávneho Rozhlasu a televízie Slovenska, práve sa naskytla šanca. Sekcia ľudských zdrojov RTVS uverejnila ponuku na voľnú pracovnú pozíciu redaktora/ky v košickom štúdiu Rádia Regina.

Dátum publikácie: 29.10.2023

Nová vlna zábavy pre deti: Detské rádio v Žiline a Martine!

Máme výnimočné správy pre najmenšie uši. Detské rádio, obľúbená stanica plná zábavy a vzdelania pre deti, sa odteraz rozšírilo aj do miest Žilina a Martin. Od dnešného dňa si môžu deti v týchto mestách vychutnávať vysielanie Detského rádia na frekvencii 98.7 MHz.

Dátum publikácie: 26.10.2023