Správy z rádia

Zbierame a zdieľame pre teba všetky správy súvisiace so slovenskými rádiami, aby si mal všetky informácie ľahko dostupné a na jednom mieste. Ak sa ti zdá, že sme vynechali nejakú dôležitú správu, prosím daj nám vedieť. Pomocou panelu filter nachádzajúceho sa nad zoznamom správ sa dá filtrovať medzi správami podľa titulku, úvodnej ukážky, dátumu publikácie. Okrem toho si môžeš správy zoradiť podľa titulku a dátumu. V zozname sa preddefinovane zobrazia najnovšie správy. V prípade otázok nám prosím napíš cez stránka Kontakty !

Filter

Nová frekvencia 100,7: Viva rozširuje svoj dosah do Zvolena

Svoj desiaty vysielač dalo Rádio Viva do prevádzky v dvanástom najväčšom meste Slovenska. Obyvatelia okresného mesta na sútoku riek Hron a Slatina si odteraz môžu naladiť Vivu na frekvencii 100,7 MHz.

Dátum publikácie: 25.03.2024

RpMS: Pridelená frekvencia i niekoľko správnych konaní

Rada pre mediálne služby na svojom zasadaní 20. marca rozhodla o pridelení frekvencie 105,9 MHz v Piešťanoch pre Rádio SUB FM. Zároveň však začala správne konanie pre možné nevyužívanie povolených parametrov rovnakej frekvencie, ktorú stanica využíva v Nitre.

Dátum publikácie: 22.03.2024

Detské rádio skvalitňuje pokrytie Prešova

S cieľom zlepšiť pokrytie metropoly Šariša spustilo Detské rádio novú frekvenciu 99,5 MHz. Frekvencia, ktorú spustili minulý týždeň, skvalitňuje už existujúci príjem signálu v Prešove a jeho okolí.

Dátum publikácie: 19.03.2024

BB FM Dopamín talkshow – novinka v banskobystrickom éteri

Banskobystrické lokálne BB FM rádio, ktoré v tejto stredoslovenskej metropole vysiela už viac než tri roky, prichádza s novou odľahčenou talkshow so zaujímavými hosťami.

Dátum publikácie: 19.03.2024

SAJFA vs. KANDIDÁT

Špeciálny projekt Fun rádia, v ktorom Sajfa spovedá prezidentských kandidátov, je späť.

Dátum publikácie: 18.03.2024

Rádio Slovensko sa stalo súčasťou celosvetovej kampane Global Money Week

Rádio Slovensko sa od pondelka 18.marca zapája do celosvetovej kampane na zvyšovanie povedomia o dôležitosti finančného vzdelania pre mladých ľudí už od útleho veku.

Dátum publikácie: 18.03.2024

RTVS predstavuje víťazov 16. ročníka Radio_Head Awards

V piatok 15. marca boli v priestoroch Slovenského rozhlasu vyhlásení víťazi 16. ročníka Radio_Head Awards v kategóriách Album roka, Skladba roka, Debut roka, Objav roka, za ktoré hlasovali fanúšikovia domácej hudby v priamom hlasovaní.

Dátum publikácie: 16.03.2024

Prezidentské voľby 2024: Diskusie Braňa Závodského odvysiela Rádio Expres z nového štúdia

Pozvanie do živého vysielania dostali traja najsilnejší kandidáti na hlavu štátu.

Dátum publikácie: 15.03.2024

RTVS ponúkne pred prvým kolom volieb prezidenta Slovenskej republiky 2024 predvolebnú superdebatu

Predvolebné vysielanie pred prvým kolom volieb vyvrcholí v stredu 20. marca predvolebnou superdebatou v televíznom a rozhlasovom vysielaní.

Dátum publikácie: 15.03.2024

Europa 2 odštartovala súťaž o luxusný trip do Dubaja

Z exotiky bude vysielať aj rannú show.

Dátum publikácie: 11.03.2024